Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra Tempazia:

Debutkoncert: Nicolai Eghorst

1. marts, 2011

De seneste måneder har man rundt omkring i København kunne se plakater for en debutkoncert, hvor Tempazia har leveret billeder.
Læs mere »

InDuo i P2′s kammermusikkonkurrence

26. februar, 2011

Vi følger i disse dage med på Danmarks Radios P2, hvor unge musikere skal dyste mod hinanden i kunstens navn, i DR’s kammermusik-konkurrence for klassisk musik, hvor førsteprisen lyder på 100.000,- gode danske kroner.
inDuo, som Tempazia har leveret billeder til i forbindelse med konkurrencen, er blevet udtaget blandt de deltagende ensembler, og er ovenikøbet kommet videre til semifinalen.
Læs mere »

Grafisk profil til et af Danmarks bedste pigekor

23. februar, 2011

Siden efteråret 2010 har Tempazia Arts stået for det grafiske billede udadtil, når Sankt Annæ Pigekor har afholdt koncerter, hvor vi bl.a. har leveret layout af plakater og programfoldere – En opgave, som vi er stolte over.
Læs mere »

Wallpapers til din computer eller mobiltelefon

6. februar, 2011

Gennem tiden har mange efterspurgt muligheden for at downloade vores billeder til deres skrivebordsbaggrund på computeren. Derfor tilbyder vi nu, at man gratis kan downloade wallpapers fra vores hjemmeside.
Læs mere »

Multimedier i byrummet

21. august, 2010

I den seneste uge har kunstnerduoen The Refraiming Initiative omdannet metrostationen på Kgs. Nytorv til et levende kunstværk.

Udstillingen, der bliver kaldt Urban Forrest, tager afsæt i, at vores omgivelser påvirker vores tanker og følelser.
Med video-, lys- og lydinstallationer vises slowmotionbilleder af dansere fra den kgl. ballet, der bølgende glider henad metrostationens grå vægge, akkompagneret af organisk, svævende og afdæmpet musik. Alt lys er dæmpet og holdt i røde toner.

Det er facinerende at opleve hvordan man rammes af en ro, fra det øjeblik man træder ind på metrostationen.
At lyd og billeder påvirker os er jo ikke noget nyt, men tværtimod virkemidler, som man har brugt lige siden teaterets og filmens begyndelse. Alligevel er det nok de færreste der lægger mærke til, i hvor høj grad lyd, lys og formgivning har en indflydelse på vores underbevisthed.
Underbevistheden påvirkes jo også på mange andre måder i vores dagligdag, når man fx tager en tur gennem byen med sin mp3-afspiller tændt – For det der sker, er jo, at man “sætter et lydspor” på de billeder man ser, ligesom musikken i film og teater påvirker os.
Musik kan på denne måde være med til at fremkalde følelser, som ellers ikke ville eksistere i et givent rum.

Vi anbefaler på det varmeste at man slår et smut forbi Kgs. Nytorv og oplever multimedieinstallationen som bliver vist i perioden 17.-22. august.

  • Side 1 af 3